*Cu ajutorul meniului navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, selectati marimea si cantitatea dorita si apasati butonul „Cumpara” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

*Cosul de cumparaturi il puteti vedea apasand pe „Cosul Meu” situat in partea dreapta superioara a paginii, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Apasati butonul „Comanda” in cazul in care ati finalizat lista produselor sau butonul „Catalog” daca doriti sa mai adaugati alte produse in cosul de cumparaturi .

In cazul in care sunteti ingregistrat ca utilizator pe site-ul nostru, introduceti adresa de e-mail si parola dumneavoastra, iar daca nu, continuati procesarea comenzii ca si client nou. Completati campurile libere cu datele personale valide, apoi in pagina cu informatiile despre livrare verificati daca destinatia comenzii este cea dorita. Adaugati comentarii despre comanda si/sau apasati butonul continua pentru a trece la urmatorul pas. Acum va trebui sa alegeti o modalitate de plata din cele disponibile.


Informatii despre plata


1. Plata in sistem ramburs

Veti achita contravaloarea comenzii si taxa de transport  la primirea coletului.Pentru valori mai mari de 1500 lei + TVA taxa de transport va fi suportata de vanzator.


2. Ordin de plata/ Virament bancar (nu platiti taxa de transport)

*Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Cei care au activat serviciul de Internet Banking sau Mobile Banking pot face acest lucru foarte usor.
- livrarea marfii se face dupa confirmarea platii
- procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore

*Viramentul bancar se face de la orice banca in contul de mai jos:
Nume firma: Katanca SRL
Cont lei IBAN: RO68 BTRL RONC RT0V 1610 6903
Deschis la banca: Transilvania
Cod unic inregistrare: RO 18903257
Referinte: numarul facturii proforme


3. Depunere numerar(nu platiti taxa de transport)


- livrarea marfii se face dupa confirmarea platii
- procesarea platii se face imediat

*Depunerea de numerar se face la orice agentie Transilvania in contul de mai jos:

Nume firma: Katanca Srl
Cont lei IBAN: RO68 BTRL RONC RT0V 1610 6903  
Deschis la banca: Transilvania
Cod unic inregistrare: RO 18903257
Referinte: numarul facturii proforme


4. Plata cash la la punctele noastre de lucru

Puteti plati cash contravaloarea comenzii daca ridicati produsele de la punctele noastre de lucru din Cluj-Napoca str. Traian nr. 53
Program: Luni-Vineri: 8-18

*Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.katancaprotectie.ro