Garantie


* Oferim 30 de zile garantie pentru orice produs achizitionat, conform legislatiei in vigoare. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta si certificatul de garantie. Certificatul de garantie se trimite odata cu factura, in colet.

* Daca va confruntati cu aparitia unei probleme ce tine de garantie va trebui sa ne contactati prin e-mail la adresa: comenzi@katancaprotectie.ro , precizand in continutul mesajului defectul aparut, numele dumneavoastra si un numar de telefon la care va putem contacta. Vom analiza daca deteriorarea aparuta se incadreaza la garantie si vom trimite un curier rapid sa ridice coletul de la dvs. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta de catre vanzator in cadrul unei perioade legale de maxim 15 zile de la data la care produsul ajunge la noi. Taxele de curierat in cazul garantiei sunt suportate de catre noi.

 


Returnare


* Puteti returna orice produs achizitionat in termen de 10 zile conform legislatiei in vigoare.

* Daca din diferite motive (nu va place produsul comandat, nu va este buna marimea sau oricare altul ) doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa recuperati contravaloarea lui, va rugam sa ne contactati in prealabil, iar apoi il pueti trimite prin curier sau prin orice alta modalitate doriti, taxele de transport suportandu-le dumneavoastra, la adresa: Cluj-Napoca, str. Traian nr.53 ,fara ramburs ( nu acceptam primirea coletelor trimise cu ramburs)

* Va vom contacta imediat ce produsul ajunge la noi pentru a stabili restul detaliilor. (daca doriti alt produs sau returnarea banilor).

 


Banii se pot returna prin:


mandat postal (prin Posta Romana; ajung la domiciliul dumneavoastra in 3-4 zile lucratoare; daca nu sunteti gasit veti primi o instiintare in cutia postala si puteti ridcare banii de la oficiul postal de care apartineti timp de 10 zile)

* virament bancar: din contul Katanca in contul dumneavoastra (banii ajung in aproximativ 12 ore de la procesarea platii)