Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor

* Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul wwww.katancaprotectie.ro implica acceptarea „Termenilor si Conditiilor” de utilizare ce vor fi detaliati mai jos.

* Site-ul wwww.katancaprotectie.ro este proprietatea Societatii Comerciale Katanca. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor „Termeni si Conditii” precum si orice modificari site-ului wwww.katancaprotectie.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina „Termeni si Conditii” , puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

* Site-ul wwww.katancaprotectie.ro este gazduit de serverele societatii comerciale AB Soft S.R.L. ,S.C. Katanca. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul wwww.katancaprotectie.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe wwww.katancaprotectie.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. wwww.katancaprotectie.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Comunicarea Electronica

* Prin accesarea site-ului www.katancaprotectie.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei Katanca clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la wwww.katancaprotectie.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

Drepturile de autor (Copyright)

* Intregul continut al site-ului wwww.katancaprotectie.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Katanca. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul wwww.katancaprotectie.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesarea site-ului

* S.C. Katanca. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

* Accesarea wwww.katancaprotectie.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Katanca. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile wwww.katancaprotectie.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Katanca. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Katanca. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Pe site-ul wwww.katancaprotectie.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Katanca. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

* Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre wwww.katancaprotectie.ro numai in scopul declarat al acestui site.

* Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

* Katanca. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic ; nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de wwww.katancaprotectie.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Katanca. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Katanca certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • - dreptul de a cere wwww.katancaprotectie.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

  • - dreptul de a cere wwww.katancaprotectie.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

  • - dreptul de a cere wwww.katancaprotectie.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

  • - dreptul de a cere wwww.katancaprotectie.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

* Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa  www.katancaprotectie.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Alte Informatii

* Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Katanca dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele

* Katanca nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Katanca nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Katanca nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate ; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume, pentru mai multe detalii vizitati sectiunea „Garantie Produse”.

* De asemenea, Katanca nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Calitatea produselor comercializate prin wwww.katancaprotectie.ro cad exclusiv in sarcina producatorilor sau dupa caz a importatorilor. Katanca nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Katanca in maximum 10 zile de la receptionarea produselor.

Limitari ale responsabilitatii

* Site-ul wwww.katancaprotectie.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.

* Societatea Katanca nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

* S.C. Katanca nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzind fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Litigii

* Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Katanca In cazul unor eventuale conflicte intre Katanca si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

* Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea Responsabilitatii

* Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

* Singura obligatie a Katanca, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate in termen de 10 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost livrate. In caz contrar, Katanca, isi rezerva dreptul de refuza returnarea. In cazul acceptarii returului, Katanca se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.

* Katanca are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de Katanca, dar nu si alte despagubiri.

* Singura obligatie a Katanca fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este returnarea sumelor incasate de la respectivul client.

* Katanca nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, si nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel ; singura sa obligatie este de a inapoia banii clientului sau de inlocuire dupa returnarea produsului defect aflat in garantie.

* Katanca nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Katanca isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Denuntarea unilaterala

* Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 10 zile de la data acceptarii livrarii. Katanca se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 30 de zile.

Politica preturilor si transportul produselor

* Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile nu includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

* Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

* Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

* Katanca va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Katanca

Promotii si concursuri

* Katanca isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Taxe suplimentare

* Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si impachetare care vor fi precizate.

* Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

* Pentru orice taxa perceputa in plus ne puteti contacta imediat.

Frauda

* Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului wwww.katancaprotectie.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului wwww.katancaprotectie.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

* Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

* Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual wwww.katancaprotectie.ro